top of page

Reclamezuilen

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw bedrijf? Met reclamezuilen laat u zien waar uw bedrijf zicht bevindt aan iedere voorbijganger. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en het vergroot de vindbaarheid. Bent u geïnteresseerd? ReclameXperts bespreekt graag de mogelijkheden.

Reclamezuilen voor buiten

De reclamezuilen zijn erg geschikt om buiten te gebruiken en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en gemaakt van kwalitatief materiaal. 
Zo kunnen de zuilen onverlicht uitgevoerd worden door middel van aluminium constructie met tweezijdig Dibond beplating. Deze beplating wordt afgewerkt met full colour geprinte en gelamineerde hoogwaardige kwaliteit printfolie.

 

Gebruik een reclamezuil als buitenreclame om uw bedrijfslogo of de huisstijl van uw organisatie zichtbaar te maken. Potentiële klanten hoeven op deze manier niet lang te zoeken voor ze uw bedrijf hebben gevonden. Ook bevordert u de bereikbaarheid van uw bedrijf.

 

Verlichte reclamezuilen

 

Om nog meer op te vallen leveren wij ook lichtgevende reclamezuilen. De zuilen zijn goed herkenbaar wanneer het donker is zodat bezoekers uw bedrijf altijd kunnen vinden.

Wilt u ’s nachts ook opvallen? Dan passen we opaal acrylaat tekstplaten welke woorden voorzien van licht doorlatende foliebelettering. Als lichtbron adviseren wij ledverlichting; energiezuinig met een lange levensduur!

 

Op maat gemaakte reclamezuilen

ReclameXperts levert maatwerk, zo ook op maat gemaakte reclamezuilen. Samen met het designteam wordt een ontwerp gemaakt, helemaal afgestemd op de wensen van de klant. Tijdens het ontwerpproces waarderen we uw input zeer en gaan dit proces daarom samen aan. Wij voorzien u altijd van passend advies op het gebied van materialen, kleuren en nog veel meer. De mooiste reclamezuilen worden voor u ontworpen!
 

Advies van ReclameXperts

 

ReclameXperts heeft vele jaren ervaring in het maken van unieke bedrijfsreclame. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden. Wij begeleiden van ontwerp tot plan van aanpak voor het plaatsen van uw reclamezuilen. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 076 50 100 02 of mailen naar info@reclamexperts.nl.

Bent u direct geïnteresseerd in een reclame zuil voor buiten om uw zichtbaarheid te vergroten? Vraag dan direct een offerte aan via onderstaande button!

bottom of page