top of page

projecten

IN PRGRSS

ReclameXperts denkt met u mee over het vormgeven van de mooiste reclame-uitingen

ADVIES

Ervaring, Kleurkeuzes, Materialen, overleg.

OFFERTE

Prijs, Kwaliteit Duurzaamheid

ONTWERP

Leesbaarheid, Kleuren, Typografie

UITVOERING

Veilig, Professioneel, VCA gecertificeerde monteurs

ReclameXperts gelooft in samenwerken. De medewerkers van ons team richten zich op het bereiken van het beste resultaat, samen met u. Wij weten alles van reclame en u hebt alle kennis van uw product of dienst. Dat combineren we om de mooiste reclame-uitingen te maken. Na het uitbrengen van advies maken wij een ontwerp, offerte en plan van aanpak. Tijdens de uitvoering van het project houden we de planning en budgetten scherp in de gaten. 

sponsor-uitingen

HSV The Stags

HSV The Stags is opzoek gegaan naar reclame-uitingen om meer inkomsten te genereren van sponsoren. Door de diverse frames met banners, hekwerkbanners en het vriendenbord is een begin gemaakt! 

Heeft u interesse? Laat het HSV The Stags weten en wij zorgen er samen voor dat u nog meer bekendheid krijgt! 

bouwbord

Vrolijk Leven

Vrolijk Leven - Voor project Rittenburg 3 te Middelburg een V-vormig bouwbord mogen plaatsen. Dit in opdracht van Wesley Doorten van Vrolijk Leven uit Breda. 

 

 

Een ware blikvanger!

zuit.nl

Lichtreclame

ZuitNL the sports community - Bij ZUITNL in Etten-Leur kun je terecht voor tennis, padel, squash, fitness en bowling. Met een Open Roof System sport je onder de beste omstandigheden. Het gloednieuwe pand in Etten-Leur hebben wij mogen voorzien van opvallende, unieke en heldere lichtreclame. Deze reclame is maar liefst 12 x 3 meter! Daarnaast zijn de lampenkappen voorzien van full colour afbeeldingen, de muren van belettering en bestaande zeilen van sponsornamen. 

signing

Bambelo - Yonego - XPENDY

Een opvallende lichtreclame, vlaggenmasten op het dak, bewegwijzering binnen en nog veel meer! 

Voor Bambelo - Yonego - XPENDY het gehele pad aan mogen kleden met fantastische reclame. 

bottom of page