Auto wrappen

Uw (bedrijfs)auto laten wrappen is dé manier van voertuigreclame! Het is een effectief middel om de aandacht te trekken van ander weggebruikers. Zorg met jouw auto voor meer herkenbaarheid en naamsbekendheid. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? ReclameXperts geeft u graag passend advies!

Sprinter Trans Mission
press to zoom
Vrachtwagenwrap Dimalogix
press to zoom
Tesla
press to zoom
Ben
press to zoom
Van den heuvel
press to zoom
Techno event service
press to zoom
Louwman MB Roosendaal
press to zoom
Comfort Cooling Products
press to zoom
van daan makelaardij
press to zoom
1/4

Promoot uw bedrijf met een carwrap

Plaats het logo of de naam van uw bedrijf op uw auto door middel van een carwrap. Een carwrap is een folie dat over de lak van uw auto wordt geplaatst wat voor een compleet nieuw uiterlijk zorgt. Kies ervoor om uw hele auto te laten wrappen of een gedeelte met uw bedrijfslogo bijvoorbeeld.

 

Waar u ook gaat met uw auto, uw bedrijfsnaam wordt duidelijk zichtbaar. ReclameXperts monteert de belettering of zorgt voor een perfecte wrap en indien gewenst onderhoudt deze gedurende de levensduur van uw auto. Zo blijft uw bedrijf altijd goed zichtbaar op de weg.

Werkwijze

Bij binnenkomst van uw auto worden er waar mogelijk delen van uw auto gedemonteerd. Vervolgens zal de auto grondig worden schoongemaakt en daarna zal de wrapfolie op maat gemaakt worden. Het wrappen kan daarna beginnen en zal eindigen met het na föhnen en nakijken. De onderdelen zullen terug gemonteerd worden en er volgt nog een laatste check voor de klant gebeld wordt.  

Persoonlijk ontwerpadvies

 

Twijfelt u nog over een passend ontwerp? Dat is geen probleem! De ontwerpafdeling van ReclameXperts helpt u graag verder met het mooiste ontwerp voor op uw (bedrijfs)auto. Wij  helpen van ontwerp tot uitvoering van uw reclameproject. Tijdens het proces houden wij altijd rekening met uw budget en de tijdsplanning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Alle opties die u kunt bedenken zijn mogelijk. U kunt denken aan standaard kleurfolies van diverse merken zoals Avery en 3M, maar ook exclusieve en printfolies naar iedere wens.

 

Meer informatie

 

Wilt u graag meer informatie over het wrappen van uw auto? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 076 50 100 02 of mailen naar info@reclamexperts.nl

Uw voertuig als rijdende reclame? Auto wrappen is het visitekaartje voor uw bedrijf en trekt de aandacht van duizenden mensen per dag.