top of page

Reclame wand

Laat uw bedrijf zien met een mooie reclamewand. Plaats deze bij u op kantoor of plaats er een als extra promotie op een plek met veel bezoekers. Vraag naar de vele mogelijkheden en onze medewerkers voorzien u graag van passend advies.

Promoot uw bedrijf met een reclamewand

Met een reclamewand bereikt u een groot publiek en laat u uw bedrijf zien aan potentiële klanten. Plaat uw wand bijvoorbeeld op een beurs of op de plaatselijke sportclubs. Loop de kans om toekomstige klanten kennis te laten maken met uw bedrijf niet mis.

 

Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om een reclamewand in uw kantoor te plaatsen als vorm van binnenreclame. Dit kan in de vorm van een spandoek die wordt bevestigd aan de muur of een muurprint waarin uw bedrijfslogo mooi naar voren komt. Laat de sfeer van uw organisatie terugkomen in het interieur en laat bezoekers uw merk beleven. Om de beleving compleet te maken kunt u ook raambestickering of gevelletters proberen.

 

Reclamewand van ReclameXperts

 

De reclamewanden van ReclameXperts zijn van hoge kwaliteit. Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van een passend ontwerp en het opstellen van een plan van aanpak.
Zo maken we gebruik van afwasbare full colour geprinte, naadloze en afwasbare behangwanden. Naast behangwanden kunt u ook gaan voor full colour geprinte peesdoeken bevestigt in een aluminium frame. Deze doeken en frames zijn brandvertragend én kunnen gebruikt worden in hol klinkende ruimte om de echogeluiden tegen te gaan!

 

 

Advies op maat

 

Waar u de reclamewand of muurprint ook wilt plaatsen, wij geven passend advies. Aan de hand van uw wensen maken onze medewerkers een ontwerp. Wanneer het ontwerp akkoord is stellen we een plan van aanpak op. Onze medewerkers houden bij het uitvoeren van het project altijd rekening met de planning en het afgesproken budget.

 

Meer informatie

 

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een reclamewand? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 076 50 100 02 of mailen naar info@reclamexperts.nl

bottom of page